Oppgi verdibevisnummer
Kanseller booking
Bekreft kansellering

Kanseller booking

Her kan du enkelt kansellere bookingen av din kjøreopplevelse, så fremt fristen for kansellering på 60 dager før oppsatt kjøring ikke er utgått. Når kanselleringen er gjennomført, vil du få tilsendt en bekreftelse på e-post. Gavekortet ditt vil da kunne brukes til å booke en ny dato for kjøring, med samme verdibevisnummer og gyldighet som før.

Her kan du enkelt kansellere bookingen av din kjøreopplevelse, så fremt fristen for kansellering på 60 dager før oppsatt kjøring ikke er utg...

Les mer

Slik fungerer det

STEG 1

Oppgi e-postadressen og verdibevisnummeret som ble brukt under bookingen. Trykk på "Videre" for å validere gyldigheten.

STEG 2

Sjekk at bookingen du ønsker å kansellere stemmer overens med opplevelse, tid og sted du har booket. Trykk på "Videre" og bekreft kanselleringen.

STEG 3

Kvittering på kansellering, og du vil få tilsendt en bekreftelse på mail. Du kan nå bruke samme verdibevisnummer til å booke en ny kjøring.

Angi ditt verdibevisnummer

Kanseller opplevelse

Ulike kjøreopplevelser

Gavemottaker velger blant flere ulike kjøreopplevelser

Førnøyde kunder

Over 150.000 fornøyde kunder

Supersportsbiler av høy kvalitet

Kjør noen av verdens mest spektakulære supersportsbiler

Gavekortdetaljer

Du har kansellert din opplevelse!

Du kan nå bruke ditt gavekort til å booke en ny dato for din kjøreopplevelse. Gå til "Book din opplevelse" og følg instruksene underveis for å gjennomføre bookingen din. Verdibevisnummeret og gyldigheten er det samme som før.

Du kan nå bruke ditt gavekort til å booke en ny dato for din kjøreopplevelse. Gå til "Book din opplevelse" og følg instruksene underveis for...

Les mer

Slik booker du en ny dato og tid for gjennomføring

Ditt verdibevis kan nå brukes til å booke en ny dato og tid for gjennomføring av din kjøreopplevelse. Verdibeviset har samme gyldighet som før, og opplevelsen må bookes innen denne datoen.

Book din opplevelse

Gå til "Book din opplevelse" for å booke en ny dato for gjennomføring. Fyll ut dine opplysninger for å validere gavekortet, og velg dato og tid. Se gjennom bookingdetaljene og bekreft bookingen ved å trykke på "Videre".

Bekreft detaljer og oppgi kontaktinformasjon

Se gjennom bookingdetaljene og bekreft bookingen. Velg om du skal booke på vegne av deg selv eller andre, og fyll ut nødvendig informasjon.

Les og godkjenn vilkår

Les gjennom og godkjenn vilkårene. Dersom du booker på vegne av deg selv, må du også signere.